Vacature onderwijsontwikkelaar/e-learning ontwikkelaar

Vacature onderwijsontwikkelaar/e-learning ontwikkelaar (0.8-1.0 FTE)

Ben jij op zoek naar een baan waarin je je vakkennis kunt toepassen en waarmee je impact hebt op het onderwijs? Dan is LabBuddy op zoek naar jou!

De missie van LabBuddy is om laboratoriumonderwijs wereldwijd te verbeteren.

Dit doen wij al meer dan acht jaar succesvol bij diverse universiteiten en hogescholen. Steeds meer onderwijsinstellingen in Europa willen LabBuddy integreren in hun practica. Daarom zijn wij op zoek naar versterking voor ons team van onderwijsontwikkelaars/e-learning ontwikkelaaars (e-learningdevelopers).

Wat ga je doen?

Een LabBuddy e-learningdeveloper zorgt ervoor dat docenten en studenten van hoger- en wetenschappelijk onderwijs het meeste kunnen halen uit hun laboratoriumonderwijs.

Je bereikt dit door LabBuddy te implementeren in de vakken. Je ontwerpt en creëert maatwerk e-learning in onze webbased e-learning tool LabBuddy, gebaseerd op het materiaal dat wordt aangeleverd door de docent. Daarbij pas je de LabBuddy-onderwijsprincipes toe, die op wetenschappelijk onderzoek zijn gebaseerd. Tegelijkertijd begeleid je de docent naar deze betere manier van practicum geven.
Naast dat je werkt aan nieuw materiaal, lever je ook technische en functionele ondersteuning aan docenten die LabBuddy al gebruiken. Jouw passie voor onderwijs, je vakkennis en je communicatieve vaardigheden, kun je inzetten in je functie als e-learningdeveloper. En daarmee maak jij het verschil!

Profiel

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over de competenties horend bij een M.Sc.-diploma in de life sciences (biologie, medische wetenschappen, chemie of vergelijkbaar);
  • Je hebt uitstekende schrijf- en spreekvaardigheid in het Nederlands en het Engels;
  • Je voelt je thuis in een digitale omgeving;
  • Je bent kwaliteit- en klantgericht: docenten en studenten zijn jouw prioriteit;
  • Je reflecteert op jezelf en je wilt graag beter worden in je werk;
  • Je bent in staat om e-learningprincipes uit onderwijskundige wetenschappelijke literatuur toe te passen;
  • Je bent goed in het herkennen van structuren en types informatie in geschreven teksten (practicumhandleidingen) en in staat deze informatie te herstructureren;
  • Je kan je eigen werkzaamheden plannen en deadlines halen;
  • Je kan zelfstandig aan je eigen projecten werken maar weet tegelijkertijd om hulp te vragen wanneer dat nodig is;
  • Je hebt oog voor het bedrijfsbelang.

Aanbod

LabBuddy is een groeiend bedrijf met een positieve atmosfeer, een hecht team en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

We bieden een dienstverband (0.8-1.0 FTE), bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring – minimaal € 2300,- en maximaal € 3147,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Stuur je CV en motivatiebrief naar de teamleider e-learningdevelopment tineke.bijl@labbuddy.net (085-3034244 ma-di-wo-vr).s