Salesmedewerker

Wij gaan het laboratoriumonderwijs voorgoed veranderen. Ben jij erbij?

Wij zoeken een Salesmedewerker (met hart voor onderwijs) die van aanpakken weet.

Wil jij een product verkopen dat echt een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jonge mensen? Vind je het leuk om het verschil te maken in een klein en groeiend team van enthousiastelingen en wordt je echt blij wanneer je een deal hebt binnengehaald? Ben je een doorzetter en houd je van aanpakken? Beheers je naast het Nederlands ook de Engelse taal? 

Kom dan werken bij LabBuddy!

LabBuddy ontwikkelt innovatieve e-learningproducten die het laboratoriumonderwijs verbeteren.

Onze gesprekspartners zijn praktijkdocenten, onderwijskundigen, directeuren en inkopers. Die variatie in gesprekspartners geeft dat elk gesprek en elke dag weer anders is. Vind je het verder leuk om ook mee te denken in marketingactiviteiten zoals het organiseren van klantendagen, beurzen en het up-to-date houden van de website? Dan willen we graag kennis met je maken!

 

We bieden een contract voor minimaal 32 uur tegen een marktconform salaris, meer dan voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en dingen uit te proberen, maar bovenal: heel veel werkplezier in een prettig team. Wij geloven niet in targets en bonussen, omdat wij op een meer positieve manier het beste uit jou en het team naar boven willen halen.

 

Stuur je C.V. en motivatie naar rens.vanwingerden@labbuddy.net, dan nemen we snel contact met je op!

LabBuddy is gevestigd in Wageningen. Kijk voor meer informatie op www.labbuddy.net.