Account manager/marketeer e-Learning

LabBuddy als organisatie groeit. Daarom zijn we op zoek naar versterking van ons Sales- en Marketingteam, iemand die ons verder gaat helpen bij het verkopen/adviseren en in de markt zetten van LabBuddy. En die nog iets extra’s kan bieden!

Wie zijn wij?

LabBuddy is een organisatie die een gelijknamige e-learningtool heeft ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en een uitvoerige studie in de onderwijskundige literatuur. De combinatie van de tool en onze passie om met name het practicumonderwijs te verbeteren, is wat ons gelukkig maakt. Ons doel is om door de inzet van LabBuddy studenten met échte onderzoeksvaardigheden te laten afstuderen, in plaats van een verzameling trucjes. Alle universiteiten in Nederland hebben inmiddels de kracht van LabBuddy ontdekt en zijn klant, evenals meerdere Nederlandse hogescholen. Intussen is er serieuze interesse vanuit het buitenland en ook daar willen we onze vleugels verder uitslaan.

Onze organisatie kenmerkt zich door een collegiale sfeer met persoonlijke aandacht. Er wordt hard gewerkt en er is altijd ruimte om elkaar te helpen. We vinden het echt belangrijk dat de werknemer het naar zijn of haar zin heeft. Zo ruimen we bijvoorbeeld ‘s morgens altijd tijd in om met elkaar koffie te drinken en het even niet over werk te hebben.

Ons kantoor bevindt zich in het mooie Plus Ultra gebouw op de campus van de Wageningen Universiteit & Research (WUR) waar LabBuddy ook is ontstaan. We zitten dus letterlijk en figuurlijk midden in het onderwijsveld.

Daarom zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een kleine organisatie waar iedereen zijn of haar specifieke kennis en ervaring levert. We hebben korte lijnen en er is veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Vind jij het leuk om bij ons ook zo’n plek in te nemen op het gebied van Sales en Marketing? En ga jij hier het verschil maken, samen met een directe collega?

  • Heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Heb jij affiniteit met e-learning en/of verkoopervaring in de onderwijssector?
  • Beschik je over een uitstekende schrijf- en spreekvaardigheid van de Engelse taal en ga je ons internationaal verder op de kaart zetten?
  • Ben je in staat en vind je het leuk om af en toe naar het buitenland te gaan en daar LabBuddy te presenteren bij Universiteiten en hogescholen?
  • Heb je ervaring met marketing en vind je het leuk om onze website en social media bij te houden en ben je in staat om wervende teksten te schrijven?
  • Ben je creatief en neem je graag het initiatief om onze doelgroep te verrassen met marketingacties om zo meer leads te genereren?
  • Heb je ervaring in het leiden van projecten en ben je in staat om ons naar een volgende mooie fase in ons bestaan te helpen?

Kom jij bij ons werken?

Denk je dat deze vacature op je lijf is geschreven, word je blij wanneer je bedenkt hoe jij het verschil kunt maken en invulling kunt geven aan deze vacature? Dan komen we graag met je in contact!

  • Wij bieden jou een jaarcontract voor minimaal 32 uur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 4.500,00 bruto bij een full time dienstverband, afhankelijk van je expertise en ervaring.
  • We gaan uit van 25 vakantiedagen waarbij we ons flexibel opstellen in bijzondere situaties

Schrijf je motivatiebrief en stuur deze samen met je C.V. ter attentie van Koos van der Kolk (directeur) en stuur dit naar ons e-mailadres: info@labbuddy.net. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Carolien Koppejan 085- 3037684 en kijk op onze website: www.labbuddy.net.

Tot snel in Wageningen!